maandag 14 november 2011

Dark Romance'The wolves of Mercy Falls' is een trilogie die valt onder het genre Dark Romance. Op vakantie in Engeland zag ik deze trilogie staan in de boekwinkel en ik werd meteen enthousiast door de mooie gelikt uitziende omslagen. Dus meteen gekocht, meegenomen én gelezen.

Het verhaal gaat over Grace en Sam. Grace is een meisje dat als klein kind wordt gebeten door wolven in het bos achter haar huis. Sam is een jongen die in de winter veranderd in een wolf en in de lente en zomer leeft als jongen. Zij worden verliefd en moeten vechten om hun (on)mogelijke liefde. Kunnen zij een medicijn vinden dat de transformatie tot wolf kan stoppen? In deel twee en drie krijgen zij hulp van Cole en Isabel. Cole wil juist wolf blijven om zijn dagelijkse leven als rockster te ontvluchten, maar veranderd steeds wanneer de temperatuur stijgt weer in een mens. Isabel haar broertje wordt gebeten door de wolven en komt bij het zoeken naar een medicijn om het leven. Zij wordt verliefd op Cole en wil hem 'genezen'.
Kortom, een hoop drama maar vinden zij allemaal waar zij naar op zoek zijn?

De serie komt langzaam op gang, maar als je eenmaal in het verhaal zit kun je het boek niet meer wegleggen. Knap is dat je toch nieuwsgierig blijft naar de afloop van het verhaal!

Wil je ook genieten van The wolves of Mercy Falls?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten