donderdag 17 november 2016

Verdwaasd

Klaus-Peter Wolf, geboren in 1954 in Gelsenkirchen, is freelance schrijver en scenarist. In Duitsland geniet hij grote bekendheid met een serie misdaadromans die zich in Oost-Friesland afspelen. Zijn boeken zijn vertaald in 24 talen en bekroond met talrijke prijzen, net als zijn films. De auteur heeft ook meerdere scenario's geschreven voor Tatort.

Krimi
Behalve misdaadromans schrijft hij ook spannende korte verhalen. Een aantal er van zijn gebundeld onder de titel "Verdwaasd" in de serie Crimineeltjes van Uitgeverij Stortebeeker.

Het boekje kwam mij onder ogen, ik begon er in te lezen en kreeg de smaak te pakken. Zeven spannende korte misdaadverhalen die zich afspelen in het Duitse Oost-Friesland, waar de auteur ook woonachtig is.

Spannend en intrigerend
Familieverraad, hekserij, huiselijk geweld, een overheersende moeder, haat en jaloezie passeren de revue. De internetheks bijvoorbeeld is een intrigerend verhaal. Spannend, beeldend en geschreven in de ik-vorm. Alsof je het zelf beleeft, een macabere story met een einde waarbij de verbeelding van de lezer wordt aangesproken. Deze bundel met ongewone verhalen over mensen met waanideeën heb ik in één ruk uitgelezen.

Dit boekje reserveren! Klik hier!

Marga de Jong


Geen opmerkingen:

Een reactie posten