woensdag 5 oktober 2011

Geheimen worden ontrafeld


Weet jij hoe het komt dat de toren van Pisa nog steeds niet is omgevallen? Of hoe het komt dat je zomaar geld vindt op straat? Of waarom de oceaan nog steeds niet is leeggelopen?
Dat komt door de Superheldjes!
Zij schieten met hun camouflageshirtjes overal te hulp en zorgen ervoor dat je iets anders meemaakt wat je anders had moeten missen.
Waarom juist Kees in een drol stapt? Als de superheldjes de drol niet hadden verplaatst dan was het allemaal nog veel erger geweest!

Ik kan een kinderboek met een beetje volwassenhumor altijd wel waarderen, daarom vond ik dit een erg leuk boek om te bekijken. Het is niet een echt voorleesboek met een verhaal, maar meer een boek om samen met je kleuter mee op de bank te gaan zitten en lekker te kijken naar alle bizarre dingen die er in het boek gebeuren.

Conclusie
Superheldjes is een leuk en humoristisch prentenboek met veel kijkplaten en past perfect in het thema van de kinderboekenweek van dit jaar (Superhelden). Ook voor volwassenen is dit een boek dat je gelezen moet hebben. Maar…. Houd alles wat je te weten bent gekomen geheim, want Superheldjes werken het beste als niet iedereen op ze let.

Jolanda
Geen opmerkingen:

Een reactie posten