woensdag 19 oktober 2011

Kip Betty is af!


Haken is weer helemaal in!
Een van de voordelen van werken in de bibliotheek is dat je heel veel boeken voorbij ziet komen. Eigenlijk wil je alles wel lezen, helaas heeft een dag slechts 24 uur. Een superleuk boek dat ik laatst tegenkwam is Bonte Beestenboel van Christel Krukkert.

Er staan zulke leuke en grappige dieren op de voorkant die je heel nieuwsgierig maken. En toen ik Kip Betty zag was ik verkocht, die moest ik haken. Ooit heb ik haken op school geleerd, nu was de techniek weggezakt maar na enig gepruts heb ik nu een echt kip Betty gehaakt.

Heel erg leuk om zo lekker bezig te zijn.
In het boekje staan heel veel dieren, bv. ook een muis met een roos in z’n bek.
Christel Krukkert heeft nog meer boekjes over dit onderwerp geschreven. Beschrijvingen hoe je een kameleon haakt, een adelaar, egels etc.
Haken is weer helemaal een trend. Niet verwonderlijk, want iets zelf maken geeft heel veel voldoening. Het is ook een trend : moestuinen, breien, groen leven.Reserveer Gehaakte Beestenboel van Christel Krukkert in Kennemerwaard

Meer boeken over haken vindt u in dit overzicht.

Caroline

3 opmerkingen:

 1. Hoi Caroline,
  Wat een leuk verhaal. Betty is prachtig geworden! Die tutu en handtas maken het zo grappig. Waar ligt ook alweer mijn haaknaald? Bolletjes wol heb ik ook nog wel. Nu alleen nog wachten op het boekje. Dat heb ik net gereserveerd. Makkelijk hoor! Ik kon zo doorlinken..
  Groeten,
  As

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Caroline,
  Wat is Kip Betty leuk geworden. Ook ik heb het boekje meteen gereserveerd. Kan ik voor mijn kleinkinderen iets leuks maken.
  Groeten, Carla

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk dat jullie ook zo enthousiast zijn.
  Zullen we een hele dierentuin haken en exposeren in de bibliotheek? ;-)
  Groeten,
  Caroline

  BeantwoordenVerwijderen