vrijdag 14 april 2017

Happy end....

Hartenstrijd
De hoofdrollen in Hartenstrijd worden vertolkt door Jennifer Hoffman (de ouderen onder ons kunnen haar kennen van de televisieserie Westenwind en tegenwoordig speelt ze in de serie Dokter Tinus) en Tibor Lukács (die o.a. speelde in de films Familieweekend en Homies  en gastrollen in de tv-series Baantjer, Divorce en Moordvrouw). Daarnaast verschijnen er nog heel veel andere BN'ers ten tonele: Roxanne Hazes, Willeke Alberti en Georgina Verbaan zijn daar een paar namen van.

Het verhaal
Motoragente Tina wordt weer teleurgesteld in de liefde als dit keer piloot Ronald haar aan de kant zet. Ze besluit vanaf dat moment zich niet meer te binden aan een vaste vriend, maar lekker 'de bloemetjes buiten te gaan zetten'. De aantrekkelijke kroegbaas Sven heeft de ene na de andere scharrel en sluit met zijn vriend een weddenschap af. Hij moet 5 dates van minimaal 2 uur hebben met één vrouw,  zonder seks met haar te hebben. Laat het nou net Tina zijn, die haar oog op hem laat vallen en alles doet om hem te verleiden. Maar Sven is vastbesloten om de weddenschap te gaan winnen. Maar of dit hem ook gaat lukken?
Een sterrencast is zeker geen garantie voor een leuke film. Omdat bijvoorbeeld het script ook van belang is. Romcoms zijn populair geworden en dan vooral bij de vrouwelijk populatie door de herkenbare emoties en soms wat flauwe grappen. En de laatste jaren zijn er dan ook heel wat nederlandse romcoms verschenen, zoals Soof 1 en Soof 2, Mannenharten 1 en Mannenharten 2, Toscaanse bruiloft, Rokjesdag en zo kan ik nog wel even doorgaan. Het succes hiervan is ongekend, want veel films van dit genre behalen in zeer korte tijd de status van 'Gouden Film'. Deze status bereik je als Nederlandse film als 100.000 bezoekers hem in de bioscoop zijn gaan bekijken. Hartenstrijd is een film, die de moeite van het bekijken meer dan waard is. Al is het maar voor de zeer knappe hoofdrolspeler....:-) Naast alle ellende in de wereld waar we mee te maken hebben is het gewoon lekker af een toe een film te zien, waar je niet hoeft bij na te denken en die je een goed gevoel geeft.



Wil je deze film ook zien, reserveer hem dan hier in onze catalogus.

Gabrielle

Geen opmerkingen:

Een reactie posten