vrijdag 15 november 2013

Nog eentje dan!

Een avondje tv kijken is altijd een soort van tussen de reclames door zappen! Nee, leuk is dat niet. Maar soms beland ik gewoonweg op de bank, die trouwens heerlijk ligt, en dan ontstaat er een gevecht om de afstandsbediening. Er wordt dan gezapt, van begin tot het eind, heen en weer en ook nog terug.
Ik heb er een heel goed alternatief voor: de dvd box Breaking Bad.


Breaking Bad
Scheikundeleraar Walter White krijgt op een dag te horen dat zijn vervelende hoestje, terminale longkanker blijkt te zijn. Dit is de rede dat zijn oerdegelijke bestaan een enorme verandering ondergaat. Walter stort zich met volle overgave in de productie van de drug 'crystal meth', dit in de eerste plaats om zijn ziekenhuisbehandelingen te betalen. Hij ontwikkeld zijn alter ego: Heisenberg, een meedogenloze  crimineel.  Ondertussen werkt hij samen met Jesse Pinkman, een ongeleid projectiel. Walter heeft hem nodig want je kan immers niet zomaar het slechte pad op raken als degelijke huisvader zijnde.
De crystal meth die hij als scheikundige produceert is natuurlijk van uitzonderlijke kwaliteit. Zijn concurrenten zijn meestal drugsgebruikers en hierdoor kan hij zich snel tot een grote producent ontwikkelen, een spil in een criminele organisatie.

De serie heeft maar liefst zes Emmy Awards gekregen. En vooral de eerste aflevering is weergaloos! Dan kun je niets anders dan verder kijken. Kijk uit, wees gewaarschuwd want voor je het weet ben je zelf verslaafd. Dan wil je na elke aflevering verder kijken. Totdat je ook weer met bloeddoorlopen ogen op je werk verschijnt omdat je na elke aflevering weer zegt: nog eentje dan?

Pas op! Zwaar verslavend en vanaf 16 jaar.

reserveren? Klik dan hier voor de dvd box

Edith

Geen opmerkingen:

Een reactie posten