vrijdag 6 maart 2015

Waanzin in de bibliotheek

Te gek voor woorden
Het zal u niet ontgaan zijn, de 80e Boekenweek begint. Tv, radio, kranten, het Boekenbal.
De bibliotheek kan dan natuurlijk niet achterblijven.


Waanzinnige activiteiten
Filosoof Wouter Kusters verzorgt op vrijdag 13 maart een lezing over de Filosofie van de Waanzin waarin hij laat zien hoe filosofie ongemerkt kan overgaan in waanzin. En andersom: mooie filosofie ontstaat uit momenten van waanzin.
Op zaterdag 14 maart vindt er een uniek vraaggesprek plaats tussen Willem Bisselink en Myrthe van der Meer over de boeken van Van der Meer, haar persoonlijke ervaringen en het leven met het syndroom van Asperger en een manische depressie.
Een lezing én een schildersworkshop over Vincent van Gogh, Elephant Song in Bergen.
Vijf waanzinnige activiteiten waarover je op onze website meer leest én je je meteen op kunt geven.

Cadeautje
Uiteraard is de Boekenweekbundel beschikbaar voor onze leden en kun je, via deze bundel, meedoen met de landelijke schrijfwedstrijd. De hoofdprijs is niet misselijk: een vijfdaagse trip naar IJsland met juryvoorzitter Ronald Giphart.
Nog geen lid? Geen paniek!
Uiteraard is elke dag een goede dag om lid te worden van de bibliotheek (je hebt toegang tot een wereld vol boeken, e-books, tidjschriften, films, games, korting op culturele activiteiten) maar nu helemaal: je maakt kans op vrijkaarten van TAQA Theater De Vest voor Romeo & Julia, Een sneeuw en de theatertour van Ruben Hein.


Sanneke

Geen opmerkingen:

Een reactie posten