dinsdag 23 oktober 2012

Kappen nou met voetballiefde!Sportjournalist en columnist Hugo Borst heeft al heel wat eigen meningen gelanceerd in de voetballerij. Door mensen geëerd en verguisd, probeert hij te doen wat in zijn ogen goed is.

Sportcriticus

Begonnen als journalist bij Voetbal International en Panorama werd Borst vanaf 2004 hoofdredacteur van het voetbaltijdschrift Hard Gras. Bij diverse progamma's heeft hij als vaste tafelgast gefungeerd, o.a. Studio Voetbal en De wereld draait door. Ook zijn er al diverse boeken verschenen van zijn hand, o.a. schieten op Volkert van der G , over vaders en zonen en alle ballen op Heintje. En nu dan het boek Kappen.

Columns

In deze bundel zijn de beste columns van de afgelopen 16 jaar gebundeld. Hugo Borst heeft persoonlijk op elke column een paar regels commentaar onder de column gezet. Een eigen mening op zijn mening, als je begrijpt van ik bedoel. Kritisch als hij is bekritiseerd hij zichzelf net zo goed als alle anderen. Beginnend met columns uit 1995, eindigend met die uit voorjaar 2011.

Even rust

Zelfs de grootste verzetstrijder heeft weleens rust nodig. Begin 2011 stopte Borst met zijn televisie werkzaamheden en is hij niet meer werkzaam voor het Algemeen Dagblad. Hij wilt zich alleen nog toeleggen op schrijven. En dat kunnen wij als lezers nooit erg vinden!

Reserveer hier kappen en andere materialen van Hugo Borst in de catalogus van de bibliotheek

Irene

Geen opmerkingen:

Een reactie posten